Coronavirus maatregelen Biotech Campus Delft

Het corona virus, COVID-19, heeft een enorme impact op onze dagelijkse levens. Samen doen we alles wat mogelijk is om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. 

Gezondheid en veiligheid zijn top prioriteit bij de Biotech Campus Delft. Daarom verrichten we zoveel mogelijk inspanning om te voorkomen dat we tijdens ons werk elkaar (mogelijk) kunnen besmetten met het corona virus. Naast algemene hygiëne en preventieve maatregelen die DSM breed worden geïmplementeerd, hebben wij aanvullende maatregelen getroffen op Biotech Campus Delft. Zo stimuleren wij o.a. dat medewerkers thuiswerken.

Wat betekent het voor u? Als u in de afgelopen 14 dagen in een ‘rode zone’ bent geweest, kunt u de 14 daaropvolgende dagen niet naar Biotech Campus Delft komen. Check a.u.b. de actuele situatie voordat u een bezoek naar de locatie plant. Bent u niet recent in een ‘rode zone’ geweest en heeft u toestemming om de locatie te bezoeken, dan gelden de volgende maatregelen:

1)    U krijgt een 2-tal gezondheidsvragen over uw recente verblijf in andere regio’s en uw contacten met risicodragers;

2)    Uw lichaamstemperatuur  moet worden gemeten, door  uzelf of door getraind personeel op afstand, om vast te stellen of u mogelijk verhoging van lichaamstemperatuur heeft.

Vanwege diverse meetprocedures, geldt er momenteel een andere logistiek, zo zult u bij de ingang omleidingen zien en zijn er maar een beperkte hoeveelheid toegangspoorten open. Excuses voor eventueel ongemak hierdoor. Deze maatregelen zijn echter noodzakelijk , gezien de omstandigheden. We danken u voor uw begrip en medewerking.

Mocht u vragen hebben, kunt u  gedurende kantooruren contact opnemen met Delft Communicatie via telefoonnummer 015-279 2053.