Get in touch

Visiting address

Biotech Campus Delft
Alexander Fleminglaan 1
2613 AX Delft
The Netherlands

 T | +31 (0)15 - 279 2053
 E | info@biotechcampusdelft.com

Postal address

Biotech Campus Delft
PO Box 1
2600 MA Delft
The Netherlands

Contact

If you have any questions, feel free to contact us.

Locatie bezoeken tijdens corona

Het coronavirus Covid-19 heeft al ruim een jaar een enorme impact, ook op de Biotech Campus Delft. We doen alles wat mogelijk is om de verspreiding van het virus op de campus te voorkomen. 

Veiligheid en gezondheid staan ​​hoog in het vaandel op Biotech Campus Delft. Daarom doen we ons uiterste best om te voorkomen dat we elkaar (mogelijk) kunnen besmetten met het coronavirus tijdens ons werk. Naast algemene hygiëne en preventieve maatregelen die breed worden toegepast, hebben we op de Biotech Campus Delft aanvullende maatregelen getroffen. Een voorbeeld hiervan is de gezondheidscheck voorafgaand aan het betreden van de locatie en een mondkapjesplicht.

Wat betekent het voor u?

Op dit moment is de Biotech Campus Delft alleen toegankelijk voor bezoekers die daar expliciete toestemming voor hebben. Daarnaast gelden de volgende regels:

 

  • Indien de lokale overheid u adviseert om in quarantaine te gaan, kunt u niet naar de campus komen; doe bij twijfel de RIVM check.
  • Heeft u of uw huisgenoten corona of corona-gerelateerde klachten, dan kunt u niet naar de campus komen.
  • Bent u of uw huisgenoten de afgelopen 2 weken geïnfecteerd geweest met Covid-19, dan kunt u niet naar de campus komen.
  • Is uw temperatuur hoger dan 37,5 gr Celcius, dan kunt u niet naar de campus komen.

Deze vragen zijn onderdeel van de toegangsprocedure bij de ingang. Mede hierdoor is er momenteel een andere logistiek  bij de ingang. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Gezien de omstandigheden zijn deze maatregelen echter noodzakelijk. Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Delft Communicatie via telefoonnummer 015-279 2053.