DSM Delft Nieuws wordt Biotech Campus Delft Nieuws

De afgelopen jaren is een stevig fundament gelegd voor de Biotech Campus Delft. Van een exclusieve DSM-locatie is het nu een bijenkorf vol ondernemingen geworden: start-ups, scale-ups én gevestigde bedrijven en kennisinstellingen. Ieder draagt op zijn eigen wijze bij aan één doel: de overgang naar een duurzame, biogebaseerde economie. Locatiedirecteur Fedde Sonnema: “De locatie lééft. We veranderen in hoog tempo. En dat zien we ook terug in de naam en vormgeving van deze krant: van ‘DSM Delft Nieuws’ zijn we ‘Biotech Campus Delft Nieuws’ geworden.”

Allerlei talen en nationaliteiten

Nederlands, Engels, Frans, Spaans: op de locatie worden tegenwoordig allerlei talen gesproken. Meer dan 1200 mensen van allerlei leeftijden en nationaliteiten ontmoeten en inspireren elkaar. Steeds komen daar nieuwe bedrijven bij, aangetrokken door de voorzieningen en het stuwmeer aan kennis van industriële biotechnologie. Sonnema: “De Biotech Campus Delft ondersteunt de hele innovatiecyclus, van onderzoek tot productie. Dat concept werkt: bijna maandelijks begroeten we een nieuwe bewoner. Ons gebouw voor start-ups en scale-ups loopt hard vol, maar er zijn nog voldoende uitbreidingsmogelijkheden op het terrein.”

Nieuwe stijl

Ook qua uiterlijk verandert de Biotech Campus Delft. Een toegangspoort in de nieuwe stijl, nieuwe bewegwijzering en nu ook een nieuwe look voor DSM Delft Nieuws. “Biotech Campus Delft Nieuws gaat over álle bewoners van onze locatie. Een mooi moment voor een nieuwe naam!”