Omwonendenavond dinsdag 2 juli

Op 2 juli j.l. heeft de jaarlijkse Omwonendenavond plaats gevonden. Op deze avond waren omwonenden en belangstellenden welkom om de Delft locatie te bezoeken, meer te horen over de activiteiten die op de locatie plaatsvinden en vragen te stellen.

De bijeenkomst vond plaats in het Beyerinck Center. Om 19.00 uur startte Fedde Sonnema, locatiedirecteur, met een overzicht van huidige en toekomstige ontwikkelingen op het terrein. Ook vertelde hij over het aankomende ‘150 jaar Gist’ jubileum en de expositie die in het kader van deze viering plaats zal vinden in het Grote Kantoor van half september tot half december, zie www.150jaargist.nl voor meer informatie.

Vervolgens gaf Danielle van Zuilen, business manager kaas conservering, een presentatie over kaasbescherming en fermentatie. Daarna vertelde Cindy Gerhardt, business development directeur Biotech Campus, over de open innovatie campus en de toekomstplannen. De laatste presentatie werd gegeven door Krijn de Nood, CEO, over de startup Meatable die zich bezig houdt met ontwikkelen van kweekvlees. Na de vragenronde werd er een rondleiding over de locatie gegeven.

Na de rondleiding was er gelegenheid tot napraten op de borrel, welke tot 22.00 duurde. Zowel de bezoekers als de begeleiders hebben deze avond als zeer positief ervaren. Wij kijken dan ook terug op een zeer geslaagde 2019 editie en hopen volgend jaar iedereen weer te mogen begroeten.