Coronavirus maatregelen Biotech Campus Delft

Het coronavirus Covid-19 heeft momenteel een enorme impact, ook op de Biotech Campus Delft. We doen alles wat mogelijk is om de verspreiding van het virus op de campus te voorkomen. 

Veiligheid en gezondheid staan ​​hoog in het vaandel op Biotech Campus Delft. Daarom doen we ons uiterste best om te voorkomen dat we elkaar (mogelijk) kunnen besmetten met het coronavirus tijdens ons werk. Naast algemene hygiëne en preventieve maatregelen die breed worden toegepast, hebben we op de Biotech Campus Delft aanvullende maatregelen getroffen. Een voorbeeld hiervan is de gezondheidscheck voorafgaand aan het betreden van de locatie.

Wat betekent het voor u?

Bent u de afgelopen 14 dagen in een 'oranje' of 'rood' land of gebied geweest, dan kunt u gedurende de 14 aaneengesloten dagen na thuiskomst niet naar Biotech Campus Delft komen. Controleer de actuele situatie voordat u een bezoek aan de locatie plant (wij adviseren de website voor reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken https://www.nederlandwereldwijd.nl/). Bent u recentelijk niet in zo'n land of gebied geweest, heeft u geen coronaverschijnselen en heeft u toestemming om de locatie te bezoeken kunt u naar de locatie komen. Echter geldt dan nog steeds de volgende procedure voordat u de locatie kunt betreden:

1) U ontvangt enkele vragen over  uw gezondheid, recent verblijf in andere regio's en uw contacten met risicogroepen;
2) Uw lichaamstemperatuur moet worden gemeten (door uzelf ) om te bepalen of uw lichaamstemperatuur verhoogd is.

Door deze toegangsprocedure is er momenteel een andere logistiek waardoor omleidingen bij de ingang aan de orde zijn en er slechts een beperkt aantal toegangspoorten bruikbaar zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Gezien de omstandigheden zijn deze maatregelen echter noodzakelijk. Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Delft Communicatie via telefoonnummer 015-279 2053.